jeudi 9 octobre 2014

De klas van La Roche stelt zich voor :)


Goeiedag meisjes !

we zijn jullie nieuwe vrienden van La Roche. We zijn een zeer kleine klas van zes jongens. Ja, alleen maar jongens !!! Onze leerkracht is een vrouw, ze heet Mevrouw Renard. Op de foto zijn er maar vijf jongens, want Quentin houdt niet van foto's. We zitten in het tweede middelbare. Onze school heet "l'Institut Saint-Joseph Sacré-Coeur. Het is een katholieke school. We moeten dus de cursus godsdienst volgen. Er zitten min of meer tweehonderd studenten in de school.

 In onze klas Nederlands komen vier leerlingen met de bus. Een leerling komt te voet en de laatste komt met de auto. Onze lerares komt ook met de auto. Een leerling is 12 jaar, 4 leerlingen zijn 13 en de laatste is 15 jaar. We dragen geen uniform en er is ook geen internaat meer. La Roche is een kleine, maar toeristische stad.

 We beginnen school om twintig over acht en hebben acht lesuren per dag. Vier op zes leerlingen houden niet van hun lesrooster :-/  

Hebben jullie een mooie speelplaats? Zijn er speciale activiteiten in de school? Zijn er alleen maar meisjes in jullie school ?

Tot binnenkort!

Jordan, Quentin, Clément, Hugo, Diégo en Mathieu


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire